Welkom

Ik heb een basisopleiding als Apotheker en specialiseerde hierna met een doctoraat in de Analytische Farmaceutische Scheikunde. Mijn interesse richtte zich altijd al naar het zoeken naar mogelijkheden om mensen te helpen in het zich "beter te laten voelen".

Naast de klassieke geneeskunde was ik al lange tijd ook geboeid in natuurlijke en alternatieve genezingstechnieken. Begin 2010 zette ik zelf mijn eerste stappen in de wereld van de voetreflexologie en volgde een introductie cursus Voetreflexologie in de Schoonheidsschool te Gent. Eerst met een zekere scepsis naar wat daar allemaal werd verteld. Maar de curiositeit werd aangewakkerd en ik werd aangetrokken door de term Causale Voetreflexologie. Door de praktijk en de resultaten die ik zag en zelf mocht ervaren raakte ik in die mate geïnteresseerd om de mogelijkheden hiervan via de voeten zelf uit te oefenen.

Nu, enkele jaren later, ben ik nog steeds die eerste verwondering niet kwijt. In juni 2014 heb ik de 4-jarige opleiding in Causale Voetreflexologie volbracht. Ik blijf me bijscholen, zowel op het vlak van voetreflexologie als andere aanverwante visies zoals bachbloesem therapie, kinesiologie en cranio-sacraal therapie.

Ik ben nog elke dag dankbaar dat deze ervaringen en kennis op mijn pad is gekomen en ben blij ze op deze manier te kunnen delen met jullie.

Wil je je geliefde, familielid of vriend(in) eens in de watten laten leggen , dan maak ik graag een cadeaubon voor je klaar.

Met vriendelijke groet,

Nele Matthijs